Om oss

Specialiserade på garagestäd

Det som utmärker vårt företag är vår gedigna erfarenhet inom städbranschen. Genom att ha arbetat med detta i många år har vi samlat på oss kunskap om olika material och vad som krävs för att hålla det rent och fint.

Vi har sett att de garage vi fått förtroende att fortlöpande städa och ta hand om slits mindre än de där vi endast är någon enstaka gång. Därför har vi tagit fram ett speciellt abonnemang för våra kunder där vi städar deras garage och parkeringshus flera gånger om året. Det gör det lättare för för våra kunder att sköta sina fastigheter och för oss att lägga upp vårt arbete så att städningen kan utföras i tid.

Är du intresserad av våra tjänster eller vill att vi rengör ditt garage? Kontakta oss genom att fylla i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan!

Erfarenhet och engagemang

Som företag har vi specialiserat oss på garagestädning. Det har inneburit att vi samlat på oss unik erfarenhet och kunskap om hur man på bästa sätt städar garage och parkeringshus. Vi har en mycket bra maskinpark som låter oss välja den bästa maskinen för underlaget.

Vi är engagerade i våra kunder och vill kunna ge dem en bra och prisvärd tjänst som underlättar deras plikter som fastighetsskötare. Genom att anlita oss löpande håller sig vår kunders parkeringsgarage fina, rena och välskötta. Såklart går det även att höra av sig till oss för enstaka garagestädning!

garagestädning göteborg

Modern utrustning och arbetsmetoder

När det kommer till utrustning har vi mycket att välja mellan. Våra maskiner är moderna och mycket effektiva. Vi kan sopa, spola och skura alla de ytor där det behövs och även ta hand om oljefläckar och annat kemikaliespill som kan återfinnas på parkeringsytor. Våra kraftfulla maskiner gör att vi enkelt och snabbt kan städa stora ytor.

Hör av dig till oss om du är intresserad av garagestädning.

Beställ garagestädning!